Alles wat u moet weten over gratis PSN Codes

originele PlayStation® Sony's, Vrijgegeven in 1994, nam de wereld door de storm. Door de rears, de entertainment-reus heeft consequent updates uitgebracht, uitbreidingen en verbeteringen aan hun gaming station. Echter, de lancering van PlayStation®4 (PS4) in 2013 was een spel veranderen ogenblik, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de miljoenen PS4 fans en gebruikers. En met zo veel manieren om gratis goodies – door middel van Sony's Playstation Netwerk (PSN) codes, gamers en gaming liefhebbers zijn blij!

Zo, hoe krijg je die gratis codes; en is “vrij” werkelijk “VRIJ”?

Lees verder om de antwoorden op deze en vele andere vragen die u heeft leren.

PSN Code Basics – Wat zijn deze codes?

Voordat we een duik nemen in het onkruid van gratis PSN codes, en hoe om online te jagen voor hen, voor de minder ingeleid, we beginnen met de basis. Zo, wat zijn precies PSC Codes, en waarom zijn ze zo'n een gewaardeerde grondstof?

Goed, als je net stapte in de wereld van gaming, of recent als je hebt set-up je PlayStation console, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar “spul” te maken met de console – Rechtsaf? U wilt om spelletjes te spelen. En, hoe krijg je om plezier te hebben met je console?

Een manier om dat te doen is om de dop van een aantal harde cash en kopen diverse downloads of toegang tot die games. En een andere manier is om te betalen voor PSN codes en vervolgens te gebruiken om unlock spelletjes en ervaringen online op de PlayStation Store. Maar wacht – er is een derde weg! Je zou kunnen kiezen voor een gratis PSN codes die niet kost dime, en vervolgens inwisselen die gratis codes om de games en accessoires die u wilt krijgen.

Zodra u deze codes te krijgen, U kunt gebruik maken van hen als geld om te kopen spullen online, kunt u verschillende niveaus van een game te openen die je speelt, of u kunt ze gebruiken om de handel met andere spelers of gaming enthousiastelingen. De keuze is aan jou.

Krijg toegang tot gratis PSN Codes

Zo, zonder nog meer tijd te verspillen, laat krijg je op snelheid over hoe om te scannen, jacht, zoeken en scavenge GRATIS PSN codes. Hier zijn acht opties voor u te overwegen. gebruik een…of ze gebruiken allemaal. Ze zijn allemaal gratis:

 • GEBRUIK DE 14 dagen gratis

Zo, jullie allemaal enthousiast over het krijgen van gratis PSN-codes – maar hoe ga je over hen zakken? Goed, de meest populaire methode gebruikt door gamers – vooral beginnende spelers – is gebruik te maken Sony's eigen PlayStation®Plus store en aanmelden voor een 14-daagse PS Plus proeflidmaatschap.

14 dag PS Plus proeflidmaatschap

De proef biedt u gratis toegang tot een volledig assortiment van PS producten en functies – maar alleen voor 14 slechts enkele dagen. Na het verstrijken van die periode van 14 dagen, je nodig hebt om een ​​betaald abonnement te kopen om de goede tijden blijven rollen. De down-kant aan deze is dat je nodig hebt om Sony voorzien van uw persoonlijke gegevens – dus hou dat in gedachten.

 • GEBRUIK Een vertrouwde GRATIS PSN codegenerator

Reeds zijn een PS4 gebruiker en kan niet opnieuw gebruik maken van uw account ontspoort (nog een keer!) nog om een ​​andere pas op 14-dagen gratis trial van Sony? Goed, maak je geen zorgen- We hebben uw rug.

PSNZone Fanpage Giveaways

Bij PSN Zone, we hebben een FREE PSN Code Generator Dat is een van de meest vertrouwde en betrouwbare die er zijn. U kunt de jacht online te proberen voor anderen, maar als u op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke interface, dan zul je waarschijnlijk niets vinden beter online. En als we zeggen “vrij” – we eigenlijk FREE!

 • GEBRUIK vrije tijd om RUN optredens en EARN GIFTKAARTEN…EN MEER

Wat vrije tijd tussen gaming? Zeker, We doen het allemaal! Goed, in plaats van het verspillen van die tijd chillen met je vrienden, waarom dan niet verdienen een aantal punten die u vervolgens kunt inwisselen voor gratis PSN Codes?

MyPoints Website Screenshot

“Get Paid To (GPT)…” sites zoals MyPoints laat je dat ook te doen! Om de bal aan het rollen te krijgen, moet u geregistreerd en maak eerst een account. En toen…begint de pret! Alles wat je doet wordt uitgevoerd wat klusjes, Vul enkele enquêtes, bekijk een aantal aanbevolen video's, downloaden sommige apps of zelfs buy dingen die je toch zou hebben gekocht…en u zult beloond. Als u bent punctueel en consistent, je zult snel genoeg verdienen MyPoints in te wisselen tegen vrije PSN Gift Cards die u vervolgens kunt gebruiken in de PSN Store.

 • Opstellen uw manier om gratis PSN CODES

Als u een sterke meningen over dingen – producten, Diensten, websites, sportevenementen – helemaal niets! – dan kunt u dat talent gebruiken om je weg te werken om gratis PSN codes. Hoe? Door in te schrijven op PrizeRebel.

PrizeRebel Screenshot

De schoonheid van deze site is dat je toegang hebt tot naam-merk geschenken en beloning providers hebben, zoals Esso, Visa en Amazon. Je kunt zelfs betaald via PayPal – Als de harde cash is king in uw wereld. Vervolgens, die te gebruiken beloningen of die contant aan de PSN-codes of accessoires van uw keuze te kopen. En wat moet je doen om dat geld / beloning te verdienen? Vul gewoon online enquêtes of deel te nemen aan gesponsorde opiniepeilingen – en kijk naar jezelf steeds dichter bij het krijgen van die gratis PSN codes bij elke enquête / opiniepeiling. Het is echt zo simpel…En het is gratis!

 • SUPER CHARGE UW CODE HUNT

Als u liever een boost uw code te jagen met echt geld, in plaats van aflosbare punten en beloningen, vervolgens SuperPay is een site die je moet verkennen. Net als MyPoints, hierboven besproken, dit is een site waar je beloond voor het doen van kleine taken – zoals deelname aan een online aanbiedingen of het invullen van betaalde enquêtes.

SuperPay Screenshot

Echter, wat is hier anders is dat je betaald (niet alleen beloond!) in echt geld – dollars, PayPal fondsen, Bitcoins – dat je dan online kunt gebruiken of op de PlayStation Store om games en andere accessoires voor uw gaming activiteiten te kopen. Omdat online komen 2012, de site heeft meer dan betaald $3 miljoen aan de deelnemers. En het beste is dat dit is een wereldwijde onderneming, dus u kunt uw geld te krijgen (bevrijd ze!) waar u maar wilt. Nu, hoe cool is dat?

 • GET beloond met weggeefacties

Niet iemand die te handig met klussen? Dan is de optie GPT is misschien niet voor u. Maar je kunt nog steeds thuis zitten en verdien gratis PSN Codes. Hoe? Goed, sites zoals reddit Giveaways is een geweldige manier om te beginnen met profiteren van giveaways.

PSN Code Giveaways Op Reddit

Zoals je kunt zien, van het scherm fragment, er zijn interessante-gamer gerelateerde giveaways op de site. Deze vaak verandering, en afhankelijk van wat je moet doen, krijg je punten / beloningen die u vervolgens kunt gebruiken op andere sites naar inwisselen voor gratis PSN codes. Zo, wat zijn sommige van de dingen die Giveaways vraagt ​​u om te doen? Goed, je kan hebben om een ​​gastheer of Reddit lid te volgen op Twitter. Het kan zijn dat re-tweet iets, of commentaar op een Reddit bericht. En de credits beginnen stapelen zich op – Het is zo simpel!

 • GIFT kaartuitwisselingen

Ooit kreeg een “goedbedoeld” gift card van iemand – zoals een $25 Cheesecake Store kaart – en je bent niet eens een taart eter? Wat doe je met hen? Goed, je kon uit het hoofd naar een online gift-card uitwisselingsplatform, Leuk vinden card Cash of raise, en uitwisselen van uw ongewenste cadeaubonnen voor gratis PSN codes.

Wisselen ongewenste cadeaubonnen voor contant geld

Deze methode vergt eenvoudig – geen taken, geen klusjes en geen gedoe. Leden berichten PSN codes en andere ongewenste cadeaubonnen online, en zal ze ruilen in ruil voor kaarten en geschenken die ze zoeken. Niet alleen krijg je gratis PSN codes, maar u zult ook ontdoen van een aantal ongewenste dingen, terwijl je toch bezig bent!

 • TRADE UP…EN DE WEG!

Heeft u een oude Play Station console, een Nintendo schakelaar of andere gaming accessoire dat je niet wilt? Goed, je hebt geluk!

GameTZ Screenshot

Nu de handel u gratis op PSN codes in ruil voor uw goederen. Game en gaming accessoires ruilhandel trading websites, Leuk vinden GameTZ (of Game Trading Zone), u helpen om dat ook te doen. Er is een grote verscheidenheid van items die je kunt ruilen, waaronder films, video games en accessoires. Het beste ding over sites als deze is dat er geen kosten om te kopen, verkopen of verhandelen uw items. Zo, als er iemand die er zijn dat PSN codes heeft om de handel, je kon ze ruilen voor gratis in ruil voor uw video's en films.

PSN Zone is dé bron voor bruikbare en authentieke informatie – er is niets onderhands of twijfels over een advies of informatie die wij aanbieden. Alle methoden hierboven geschetste zijn GRATIS, ze zijn volkomen legitiem, ze veilig, EN…zij werken! Het beste ding over deze methoden op het krijgen van gratis PSN-codes is dat ze zijn getest door een aantal van de meest strijd geharde gamers die er zijn, en ze zijn allemaal grote bronnen voor u om uit te proberen.

Hunters Beware!

Alle psyched-up te gaan PSN code jacht? Nog niet – er is nog een laatste stukje informatie die u moet weten over.

Nu dat u op de hoogte van alles wat je moet weten over gratis PSN-codes, het is tijd om onder ogen te zien de realiteit die er zijn: internetfraude! Bij het zoeken naar gratis PSN Codes, gretige gamers (vooral als je nieuw bent in de gaming scene) zou vallen voor nep-websites die zwendel code regelingen.

Sommige van de scams zijn moeilijk te herkennen, terwijl anderen zijn gemakkelijk te herkennen. Bijvoorbeeld, je kan struikelen over een legitiem ogende website die belooft je direct GRATIS PSN codes. Deze sites beloven meestal een snelle en eenvoudige online verificatie. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van een online formulier in en daar ga je! Maar, zodra ze uw persoonlijke gegevens, je wordt gevraagd om naar de “Laatste stadium” naar “ontgrendelen” GRATIS codes…en dat is waar de dingen krijgen lastig:

 • Je kan worden blootgesteld aan schadelijke code of virussen
 • Je zou worden gevraagd om aanvullende persoonlijke gegevens te verstrekken – als een geboortedatum of sofi-nummer
 • Je kan zelfs worden gevraagd om uw credit card gegevens te zetten – “voor doeleinden veiligheid”

Zodra u geef ze die details…hoor je nooit terug van hen opnieuw.

In sommige gevallen, de site zal al uw persoonlijke gegevens te nemen en te verkopen aan andere sites, die toen richten u ongewenste advertenties en aanbiedingen. Zelfs als je krijgt een legitieme zoek lijst van gratis codes, is de kans groot dat ze ongeldig codes of zijn allemaal verlopen of gebruikt.

Je hebt zojuist opgelicht!

Hier, Bij PSN Zone, adviseren wij al onze bezoekers en leden om pas op voor dergelijke sites. Zorg ervoor dat u vertrouwen op de site waar u bent het zetten van uw persoonlijke gegevens, en altijd controleren om te zien dat ze een “https” uitbreiding van hun weblink. Maar zodra je vertrouwde sites – alles is mogelijk. U kunt onbeperkt gratis PSN codes te verdienen, en breng ze naar een breed scala van dingen te kopen, met inbegrip van gratis games en downloads voor uw favoriete gaming station.

Gelukkig Code Hunting iedereen – En altijd, speel Volgens de regels!

12 gedachten over "Alles wat u moet weten over gratis PSN Codes”

 1. Schitterend blog! Heeft youu nog tips en hints
  voor aspirant-schrijvers? Ik ben van plan om mijn eigen site binnenkort van start gaan, maar ik ben een
  beetje verloren op alles. Zou u adviseren te beginnen met
  een gratis platform zoals WordPress of ga voor een betaalde optie? Er zijn zo veel keuzes
  daar dat ik helemaal ben in de war .. eventuele suggesties?
  Proost!

 2. Rebecca Cleveland

  Нi therе! Dit bericht couⅼdn't Ƅe geschreven beter!
  Dank u voor het articuleren van de vele manieren waarop mensen kunnen krijgen gratis PSN-codes, omdat er zo veel oplichting die er zijn voor mensen om enorme hoeveelheden tijd en geld aan verspillen.
  Hartelijk dank voor deze writeup!

 3. Erg leuk bericht. Ik struikelde over je blog en wilde zeggen dat ik heb echt
  genoten van het bekijken van uw blog posts. In ieder geval zal ik een abonnement op uw RSS-feed en ik hoop dat je meer manieren om PSN-codes te krijgen voor ons allemaal arme mensen hier laten zien!

 4. Greate artikel. Houd het plaatsen van een dergelijke vorm van informatie op uw blog.
  Im echt van onder de indruk.
  Je hebt een ongelooflijke klus te klaren. Ik zal zeker Digg zij en individueel voorstellen aan mijn vrienden.
  Ik weet zeker dat ze zullen worden geprofiteerd van deze website.

 5. opmerkelijk hier. Ik ben zeer tevreden om uw PSN methoden zien.
  Hartelijk dank en ik ga met u opnemen.
  Wilt u zo vriendelijk stuur me een e-mail terug?

 6. Efren Streetman

  Usually I don’t post on blogs, however I would like to say that this write-up forced me to try and do so! Your writing style has amazed me.
  Thanks for the great post.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *